diumenge, 15 de juny del 2014

Mundial, a Brasil?

Quan ja començant el mundial de Brasil 2014, Luís Enrique Martínez és el nou entrenador del Barça, Cesc ja és del Chelsea i "la roja" ja he fet el ridícul davant la taronja mecànica de Van Gaal penso que aquest estiu estarem envoltats de futbol per tot arreu. Un mundial que fa més fàstic i pena que il·lusió que Brasil, a més amb l'ajuda dels col·legiats de la UEFA, és més preferida que mai junt amb els Alemanys i els Holandesos que ja són més opinió personal. Algú espera quelcom de Messi, Neymar, Ronaldo o Ballotelli? Dons.jo, sí! Què anirà millor pels brasilers? -Que Brasil guanyi el mundial o que el perdi? Si guanya la gent es pot oblidar de les seves pobreses durant uns dies o encara es pot emprenyar més la gent. En fi pot passar de tot però el que és segur és que la gent no sortirà guanyant de cap manera. Espero que sigui emocionant i net tot i que serà molt difícil de que es compleixi això últim.

3 comentaris:

  1. En aquest article hi ha un error. Vosté diu que Brazil tindrà l'ajuda de la UEFA però qui fa i dirigeig l'arbitratge del mundial és la FIFA

    ResponElimina
    Respostes
    1. Des del meu punt de vista crec que la entitat que mou els fils de TOT el futbol mundial és la UEFA, per això he fet aquest comentari. Ara ja saps qui vertaderament mana al futbol!

      Elimina

Escriu-nos la seva opinió