dijous, 19 de juny del 2014

La elecció errònia de Del Bosque

La temporada 2013-14 ha sigut pobre pel Barcelona. Ha arribat a la final de copa, a quarts de final de la Lliga de Campions i la Lliga van poder gunyar-la a la última jornada depenent d'ells. Però va ser fins i tot pitjor si parlem del nivell de joc; amb partits com contra Valencia que ja estava guanyat per 2 gols  i amb el Camp Nou dempeus o el partit que l'equip va saber anotar un gol al Real Valladolid.
A l'inici de Juny Vicente Del Bosque havia de donar la llista de convocats al molt esperat Mundial de Brasil. Del Bosque va convocar els mateixos jugadors que 2 anys abans amb el Campionat d'Europa (l'Eurocopa) a Kíev, amb l'excepció de dos o tres jugadors Atlètic de Madrid.
Els jugadors del Barça ja no tenien més fam, després d'uns anys gloriosos amb Guardiola, i del Bosque no ho va voler-ho veure, el Madrid havia guanyat el millor títol que qualsevol jugador pot somiar i l'Atletico de Madrid havia fet una excepcional temporada a nivell físic i mental.
Holanda va arribar i els hi fot cinc gols i tota una lliçó de futbol ofensiu sense la necessitat de reinventar el tiki-taka, un gol per cada punta de l'estrella, i Xile l'ha rematat deixant sense cap possibilitat al conjunt espanyol. Del Bosque no va escollir-lo bé, però jo crec que que cal donar-li una altra oportunitat, sempre hi quant el sr. Villar ja no faci més el titella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu-nos la seva opinió